Upvest logo
  • Začít investovat
  • Přihlásit se

Skupina Komerční banky vstupuje do společnosti Upvest

Máme radost, že dnes můžeme oznámit velmi důležité partnerství: Skupina KB kapitálově vstupuje do projektu Upvest prostřednictvím své dceřiné společnosti KB Smart Solutions, která se specializuje na propojování bankovního světa se světem fintechu.

Pro nás v Upvestu je vstup silného partnera v podobě Komerční banky definitivní validací našeho produktu a způsobu, kterým naše služby nabízíme. Vždy jsme vše od interních procesů až po komunikaci našich produktů v Upvestu nastavovali tak, abychom kvalitou obstáli nejen před našimi investory, jejichž spokojenost je pro nás nejdůležitější, ale právě i před takovou institucí, jako je banka, která má vysoké nároky na formální fungování firem a jejich procesů. Jsme velmi rádi, že jsme našli společnou řeč právě s Komerční bankou, která má odvahu spolupracovat s inovativními startupy, jako je Upvest, a chuť dívat se s námi do budoucnosti.

upvest plus kb logo

Pro KB, která je přední bankou na českém trhu, jež aktivně navazuje spolupráce a partnerství s fintechy, je spolupráce s Upvestem prvním velkým krokem k naplnění její vize přinést fintech revoluci do bankovního sektoru. Finanční vstup investora Upvestu poskytne kapitál k dalšímu, ještě rychlejšímu růstu a zlepšování našich služeb. Spolupráce ale rozhodně nezůstane pouze na úrovni poskytnutých financí. Upvest a Komerční banka plánují spolupráci na straně poskytování developerských úvěrů a začátkem příštího roku i na distribuci investičních příležitostí Upvest mezi klienty banky.

Pro aktuální klienty Upvestu se tímto novým partnerstvím nic nemění. Budeme jenom rádi, pokud se nám podaří naplnit náš cíl stále zlepšovat naše služby na poli investičního crowdfundingu, a to jak pro naše partnery ze strany developerů, tak na straně investorů a právě dnes oznamované partnerství by nám v tomto mělo pomoci.

Na závěr bychom chtěli poděkovat našim dosavadním klientům za důvěru a spolupráci. Naše velké díky také patří všem, kteří nám v minulosti s budováním Upvestu jakkoliv pomohli.

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat

nove-slozeni-investicni-komise header

Nové složení Investiční komise Upvest

15. 9. 2020

V rámci dalšího formalizování role investiční komise a vyloučení výše popsaného střetu zájmů se pánové Jan Holásek a Petr Malík rozhodli dále nepůsobit v Investiční komisi. Nově se přidávají pánové Milan Dembowski a Jan Krákora.

Investujte s Upvestem

Investice do dluhového financování konkrétních projektů ze sektoru real estate formou podílu na úvěrové smlouvě.
Projekty prochází předinvestičními prověrkami a jsou schvalovány investiční komisí.

Začít investovat
Investovaná nemovitost
Úvěr KB: Retail Park Okružní (EUR)

Výnos pro investory

4,84 % p. a.

Očekávané splacení

21

 měsíců

Investováno

1 591 720 € 2 500 000 €