Upvest logo
  • Začít investovat
  • Přihlásit se

Komerční banka nabývá v Upvestu majoritu

Spolupráce Upvestu a KB začala kapitálovým vstupem již v roce 2020. Od té doby se nám podařilo navázat spolupráci v mnoha odvětvích našeho businessu a za Upvest můžeme potvrdit, že tato spolupráce funguje nad očekávání dobře a že obě dvě strany obohacuje.

V minulém roce se podařilo, i díky spojení Upvestu s KB, oslovit s nabídkou financování přední české developery jako jsou namátkou FINEP, Crestyl nebo J&T Real Estate a následně oslovit i nové investory nejen z řad stávajících klientů KB, kteří se na takovém financování podíleli. Upvest tak s přispěním KB dále upevňoval svoji pozici respektovaného partnera jak pro developery, tak pro investory.

Nabytí majoritního podílu KB v Upvestu je tak dalším logickým krokem, který Upvestu přinese další možnosti rozvoje svého produktu a silné a stabilní zázemí jedné z předních českých bank.

Chtěli bychom zdůraznit, že obchodní model, brand i celý tým Upvestu zůstávají nezměněny. Společnost dále povedou zakladatelé Upvestu David Musil a Petr Volný.

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat

nove-slozeni-investicni-komise header

Nové složení Investiční komise Upvest

15. 9. 2020

V rámci dalšího formalizování role investiční komise a vyloučení výše popsaného střetu zájmů se pánové Jan Holásek a Petr Malík rozhodli dále nepůsobit v Investiční komisi. Nově se přidávají pánové Milan Dembowski a Jan Krákora.

Investujte s Upvestem

Investice do dluhového financování konkrétních projektů ze sektoru real estate formou podílu na úvěrové smlouvě.
Projekty prochází předinvestičními prověrkami a jsou schvalovány investiční komisí.

Začít investovat
Investovaná nemovitost
Hagibor R5

Výnos pro investory

8,9 - 9,4 % p. a.

Očekávané splacení

23

 měsíců

Investováno

262 393 232 Kč 365 000 000 Kč