Upvest logo
  • Začít investovat
  • Přihlásit se

Nová vizuální identita Upvest

Od založení investiční platformy Upvest už uběhla spousta času. V roce 2017 jsme přišli na trh s naší první nabídkou participace na mezaninovém financování a od té doby naši klienti profinancovali participace na úvěrech v hodnotě skoro 2 mld. Kč.

Posunuli jsme se také produktovou nabídkou. Kromě našich převážně mezaninových úvěrů, nabízíme i možnost investovat do participace na seniorních úvěrech Komerční banky. Vybranému okruhu kvalifikovaných investorů dále umožňujeme investovat formou nákupu podílů v projektových společnostech, realizujících pečlivě vybrané a analyzované realitní projekty. Naše produkty se tedy nyní rozprostírají mezi kategorie Private Debt a Private Equity.

Naplňujeme tak svojí misi nabídnout každému typu klienta vhodný nástroj pro zisk investiční expozice na sektor nemovitostí.

Naše aktuální webová prezentace, brand a vizuální identita ale už Upvestu podle nás nestačila. Nereprezentovala náš aktuální vývoj, zejména co se týká rozvoje produktů, cílových skupin a nově nabytého zázemí mezinárodní bankovní skupiny Société Générale skrze našeho vlastníka a silného partnera, Komerční banku.

Rozhodli jsme se proto ve spolupráci s digitálním studiem Š & G pomalu začít vnější podobu Upvestu měnit, aby lépe komunikovala naše produkty a hodnoty. V příštích týdnech budou moct naši klienti pozorovat postupný přechod pod nový brand a vizuální identitu.

Společné užití loga KB a Upvest

Dnes vám představujeme první vlnu menších změn, jako je nové logo, užití některých nových barev a fontů. Následovat bude užití nového brandu i v ostatních materiálech Upvestu.

Příklady užití nové vizuální identity Upvest

Budeme doufat, že se vám nová vizuální identita zalíbí a že vám bude lépe pasovat ke kvalitě a šíři služeb, které vám poskytujeme a se kterými vás chceme oslovovat i do budoucna.

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat

nove-slozeni-investicni-komise header

Nové složení Investiční komise Upvest

15. 9. 2020

V rámci dalšího formalizování role investiční komise a vyloučení výše popsaného střetu zájmů se pánové Jan Holásek a Petr Malík rozhodli dále nepůsobit v Investiční komisi. Nově se přidávají pánové Milan Dembowski a Jan Krákora.

Investujte s Upvestem

Investice do dluhového financování konkrétních projektů ze sektoru real estate formou podílu na úvěrové smlouvě.
Projekty prochází předinvestičními prověrkami a jsou schvalovány investiční komisí.

Začít investovat
Investovaná nemovitost
Organica

Výnos pro investory

9,5 - 10 % p. a.

Očekávané splacení

30

 měsíců

Investováno

122 500 000 Kč 122 500 000 Kč