Upvest logo
  • Začít investovat
  • Přihlásit se

Změna podmínek Investičního klubu Upvest

Chtěli bychom se s vámi podělit o chystané změny ohledně Investičního klubu Upvest. Členové Investičního klubu se ale bát nemusí, o žádné své výhody nepřijdou. Historicky bylo hlavní výhodou členství v Investičním klubu zvýšená sazba výnosu na jednotlivých investičních příležitostech. Na členství dosáhl každý, kdo na platformě Upvest proinvestoval celkem alespoň 100 tis. Kč.

Investice se zvýhodněnou úrokovou sazbou (a tedy nižšími poplatky pro Upvest) chceme nabízet transparentně všem novým i stávajícím investorům. Toto zvýhodnění se bude odvíjet od výše investované částky. U každé investiční příležitosti budeme tedy nově komunikovat pásma výše investice s různými úrokovými výnosy. Např. pro investice pod 100 tis. Kč bude aplikován základní výnos, pro investice 100 tis. Kč a více bude výnos o něco vyšší. Těchto pásem může být obecně i více a aktuálně plánujeme vždy přidávat i pásma s ještě vyšším zvýhodněním např. pro investice 1 mil. Kč a více.

Abychom ale nezapomněli na stávající členy Investičního klubu, kteří často s Upvestem investují od našeho vzniku a jejichž důvěry v naše služby si velice vážíme, tak na jejich investice se bude vždy vztahovat alespoň první zvýhodněná sazba. Pokud tedy budeme u nové investiční příležitosti komunikovat např. následující pásma výnosů:

Investi4n9 p8sma

Stávající členové Investičního klubu budou moci investovat i nižší částky vždy minimálně s první zvýhodněnou sazbou, tedy i v případě kdy je investovaná částka nižší než udávaných 100 tis. Kč, tedy částka, která bude sloužit jako kvalifikátor pro tuto sazbu pro nečleny klubu. Koncept Investičního klubu bude fungovat i nadále, ale kvalifikátorem již nebude historicky proinvestovaná částka, ale spolupráce Upvest s našimi partnery, kteří naše služby nabízejí svým klientům. Aktuálně máme takovou spolupráci s Komerční bankou jejíž klienti se při uzavření smlouvy s Upvestem automaticky stávají členy Investičního klubu.

Sdílet článek

Mohlo by vás zajímat

nove-slozeni-investicni-komise header

Nové složení Investiční komise Upvest

15. 9. 2020

V rámci dalšího formalizování role investiční komise a vyloučení výše popsaného střetu zájmů se pánové Jan Holásek a Petr Malík rozhodli dále nepůsobit v Investiční komisi. Nově se přidávají pánové Milan Dembowski a Jan Krákora.

Investujte s Upvestem

Investice do dluhového financování konkrétních projektů ze sektoru real estate formou podílu na úvěrové smlouvě.
Projekty prochází předinvestičními prověrkami a jsou schvalovány investiční komisí.

Začít investovat
Investovaná nemovitost
Úvěr KB: Retail Park Okružní (EUR)

Výnos pro investory

4,84 % p. a.

Očekávané splacení

21

 měsíců

Investováno

1 817 956 € 2 500 000 €